Eesti Vabariigi sünnipäevaüritused Orissaare koolis (1)

8. veebruari teise ja kolmanda koolitunni ajal toimus kooli saalis haarav “Eesti mäng”, mille valmistasid ette õpetajad Ivo Maripuu, Mare Noot, Margot Ansper, Kateriin Kuusk, Katrin Jõgi, Katrin Vaher, Hele Lehari, Ene Kööts.

Suure sinimustvalge täringu meisterdas Muhu käsitöömeister Kaia Veskimeister. Mängu juhtis ajalooõpetaja Ivo Maripuu. Mängunuppe liigutas ÕOV president Kristiina Kesküla. Kuude valdkonda kuuluvatele küsimustele andsid vastuseid klasside 3-liikmelised esindused. Võistlejatele elasid kaasa klassikaaslased, keda kaasati tegevusülesannetesse. 9.-12. klassi kohtumise võitis 9. klassi võistkond. 5. – 8. klassi kohtumise parim oli 8. klassi esindus.

Järgmisel nädalal ootab ees vastlapäeva ja sõbrapäeva tähistamine.

Katrin Kirs

Print Friendly, PDF & Email