Saarte Hääl valib lugejate abiga 100 silmapaistvamat saarlast (3)

Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul otsustasime ühes lugejate abiga välja selgitada, kes on viimase saja aasta jooksul olnud oma töödes ja tegemistes kõige silmapaistvamad saarlased.

Lugejatelt laekunud ettepanekute põhjal startiski eile suur veebihääletus, mis läheb lukku 18. veebruaril kell 23.59. “Loodame, et inimesed teevad targa valiku!” oli Saarte Hääle peatoimetaja Gunnar Siiner hääletustulemuste osas optimistlik.

Reeglid on lihtsad: igal hääletajal on 10 häält, mis tähendab, et igaüks saab oma hääle anda kümne silmapaistva saarlase poolt korraga. Kuidas täpsemalt hääletamine käib, saab tutvuda spetsiaalses hääletusveebis “EV100: sada silmapaistvamat saarlast – kes nad on?”.

TOP 100 ehk sada silmapaistvamat saarlast saavad teatavaks Saarte Hääles 23. veebruaril, vahetult enne Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva.

Eile kella 18 seisuga oli oma hääled juba andnud umbes viissada inimest.

Print Friendly, PDF & Email