Saarte Hääle peatoimetaja on pressinõukogu liige (1)

Eesti ajalehtede liidu nõukogu nimetas eelmisel nädalal toimunud koosolekul pressinõukogu uuteks liikmeteks Saarte Hääle vastutava väljaandja ja peatoimetaja Gunnar Siineri ning Ekspress Grupi uuriva ajakirjanduse juhi Tarmo Vahteri.

1. veebruaril toimunud koosolekul valis nõukogu aseesimeheks Tallinna linnavolikogu revisjonikomisjoni esimehe ja endise kohtuniku Helve Särgava. Pressinõukogu esimees on Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau. Pressinõukogu on ajakirjanduse eneseregulatsiooni organ, mis pakub ajakirjandusega vastuollu sattunud inimesele või asutusele võimaluse leida kohtuväline lahendus.

Nõukogu arutab kaebusi, mis laekuvad ajakirjanduses ilmunud materjalide peale. Kui pressinõukogu liige on seotud arutusel oleva kaebusega või kui liikmel on huvide konflikt, siis liige antud kaebuse arutelul ei osale.

Print Friendly, PDF & Email