Oodatakse Pöide aasta tegija ja aasta tegu 2017 nominente

Pöide osavallakogu palub esitada nominente, et selgitada välja Pöide valla aasta tegija 2017 ja aasta tegu 2017. Eesmärgiks on avaldada tunnustust ühele isikule ja ettevõttele ning ettevõtmisele või sündmusele, kes või mis mõjutas läinud aastal positiivselt Pöide arengut, parandades ja väärtustades kohalikku elukeskkonda.

Ettepanekuid oodatakse kõigilt Pöide piirkonna elanikelt, piirkonnas tegutsevatelt asutustelt, ettevõtetelt, mittetulundusühingutelt ja külakogukondadelt. Ettepanek koos põhjendusega, millise konkreetse teene eest soovitakse isikut või tegu tunnustada, esitada kirjalikult Pöide teenuskeskusesse või e-posti aadressil parje.raev@saaremaavald.ee hiljemalt 16. veebruariks. Lähtuvalt esitatud ettepanekutest teeb osavallakogu valiku.

Aasta tegija 2017 ja aasta tegu 2017 kuulutatakse välja Eesti Vabariigi aastapäeva üritusel Tornimäe rahvamajas 21. veebruaril.

Print Friendly, PDF & Email