Toidupank soovib palgalist töötajat (10)

Praegu üksnes vabatahtlike abist sõltuv Kuressaare toidupank vajab palgalist töötajat.

”Oleks hea tõesti, kui sellise inimese saaksime,” ütles toidupanga koordinaator, Kuressaare Nelikaare kiriku vanempastor ja tunamullu märtsist Eesti kristliku nelipühi kiriku juht Alur Õunpuu. ”Abisaajate hulk pigem kasvab, aga mul endal jääb aega toidupanga asjadega tegelda aina vähemaks.”

Õunpuu sõnul oleks palgalise töötaja õlul edaspidi kogu toidupanga tegevus – sealhulgas toidupakkide kokkupanemine ja paberimajandus.

”Meie vabatahtlikud, kes praegu toidupakke kokku panevad, on juba eakamad inimesed,” märkis Õunpuu.

Kuna toidupangal endal pole raha töötajale palka maksta, saaks seda ehk teha Saaremaa vallavalitsus. ”Seetõttu palume vallal kaaluda võimalusi, kuidas saaks vald selles osas toidupanka aidata,” lausus Õunpuu.

Print Friendly, PDF & Email