Maria Väli läheb Inglismaale plaadiesitlustuurile

Estonian Voices’i liige Maria Väli annab veebruaris-märtsis plaadiesitlustuuri käigus Inglismaal kümme kontserti.

ERAKOGUTegu on koostööprojektiga David Ferrise septetiga, kellega salvestati möödunud suvel materjal plaadi ”Alphabets” tarbeks.

”Davidiga sain tuttavaks 2014. aasta kevadel, kui osalesin Trondheimi ülikooli ja Birminghami ülikooli vahetusprogrammis. Olime Davidiga ühes bändis. Koostöö sujus väga hästi, mistõttu on ta mind pärast seda mitu korda Inglismaale tagasi kutsunud, et koos jälle kontserte anda,” vahendab Maria sõnu portaal Jazz.ee.

Birminghamis tegutsev pianist ja helilooja David Ferris lõi ansambli oktoobris 2016. Tema muusika on meloodiline ja saanud mõjutusi John Scofieldist biitliteni. Albumi ”Alphabets” muusikaline materjal on põimitud W. B. Yeatsi, Seamus Heaney, W. H. Audeni ja Ted Hughes´ tekstidega.

Print Friendly, PDF & Email