PILTUUDIS: Kihelkonna esimene uisupäev

Reedel käisid Kihelkonna kooli lapsed uisutamas ja sellest tekkis tore plaan kutsuda ka kodukandi rahvas talverõõme nautima. Kuna ilm on meil vahel heitlik ja pole teada, kui kauaks uisuilma jätkub, siis saadeti kiire sõnum laiali kogukonna näoraamatu lehel.

Foto: Monica KallasPühapäeval saidki vanad ja noored kokku Kiirassaare teeristis vana männi juures, et sealsamas jäätunud loigu peal pidada maha Kihelkonna esimene uisupäev. Ilm oli imetore ja nii polnud radade puhastaminegi mingi vaev, vaid otse rõõm ja lust!

Kooli algatus leidis vahvat vastukaja ja nii koguneski uisurajale oma 30 suurt ja väikest inimest. Kel endal uiske polnud, sai need laenata kooli varudest. Uisukaari vedasid jääle nii vanad kui ka noored, kõige pisemad vahest 3–4aastased, vanimad juba ligi 60. Ega vanus loe, kui silm särab ja tahtmist jagub!

Tore, et algatus vaatamata nii väikesele etteteatamisele rohket osavõttu leidis. Möödasõitvad masinadki võtsid rõõmsa imestusega hoo maha, et meie lustilisest perepäevast osa saada.

Kihelkonna uisuplats Lümanda maantee ääres on kuni suure sulani avatud kõigile, tule või kuuvalgel! Fotol Roosi, Eliis, Elis, Mirtel, Anni ja koer Otu.

Maarika Naagel

Print Friendly, PDF & Email