Liisi Vahile Euroopa meistrivõistluste hõbemedal

Kolmapäeval Lissabonis toimunud Euroopa meistrivõistlustel Brasiilia jiu-jitsus saavutas Liisi Vaht lillade vööde arvestuses sulgkaalus hõbemedali.

Liisi Vahi esimene vastane oli väga tugevast klassist. Alexa Nicole Yanes võitis teda vaid kuu aja eest toimunud maailmameistrivõistlustel. Seekord tuli võitjana välja Liisi Vaht ja seda napi kahe edu abil.

“Esimese matši võidu üle on mul eriti hea meel,” tõdes Vaht. “Maailmameistrivõistluste kaotus läks vigastuse nahka, vastane nägi seda ja kasutas ära. Nüüd sain teha temaga täisväärtusliku matši.”

Veerandfinaalis võitis saarlane rootslasest vastast Tove Kärkit vaid pooleteise minutiga kraekägistusega. Poolfinaali vastasega on Vaht varemgi kohtunud ja ka siis võidukalt. Finaalis kohtus Vaht Anja Bergoga, kellega oli Vaht kohtunud matšil ka varem. Seekord suutis võita Bergo. “Tegemist on tugeva vastasega,” kinnitas Vaht. “Finaalis läksin kokku vastasega, kellega on mul alati väga tasavägised matšid. Tegin valeotsuse, see sai saatuslikuks.”

Print Friendly, PDF & Email