PILTUUDIS: Vallavalitsus tegutseb kolmes majas

Kristiina Maripuu

Saaremaa vallavalitsusel on käimas kolmas töönädal ja osakonnad on end sisse seadnud kolmes hoones. Endises Lääne-Saare vallamajas aadressil Marientali tee 27 töötab majandus- ja haldusosakond ning tugiteenuste osakonda kuuluv rahandusteenistus. Senises linnavalitsuse hoones aadressil Tallinna 10 töötavad keskkonnaosakond, sotsiaalosakond, ehitus- ja planeeringuosakond, haridus- ja noorsootööosakond ning kultuuri- ja spordiosakond.

Varasemas maavalitsuse hoones aadressil Lossi 1 töötavad arendus- ja kommunikatsiooniosakond ja tugiteenuste osakond. Sellest nädalast on ka vallavanem Madis Kallase kabinet Lossi tänava hoones, mille saalis toimus sel teisipäeval ka vallavalitsuse istung. Valitsuse liikmed otsustasid, et edaspidi hakatakse valitsuse istungeid kordamööda viima läbi kõigis kolmes hoones. Nii toimub järgmine vallavalitsuse istung 23. jaanuaril Marientali tee 27 majas ja 30. jaanuaril Tallinna 10 majas.

Print Friendly, PDF & Email