Raamatukogu laenutuste tipus troonib Kivirähk

Saare maakonna keskraamatukogu avaldas 2017. aasta laenutuste edetabeli, kuhu mahub nii klassikat kui ka uusi raamatuid.

Enim laenutatud raamat oli mullu Andrus Kiviräha ”Rehepapp ehk November”, mis on ka kooli kohustusliku või soovitusliku kirjanduse nimekirjas. Teisel kohal oli Muhu kirjaniku Katrin Pautsi ”Politseiniku tütar”, kolmandal sama autori ”Tulekandja”. Neljanda ja viienda koha hõivasid Mart Sanderi romaani ”Litsid” II ja I osa. Menukirjanik Erik Tohvri uus raamat ”Irdabielu” platseerus kuuendaks ja kooli soovitusliku kirjanduse nimekirja kuuluv Oscar Wilde’i ”Dorian Gray portree” seitsmendaks.

Mihkel Raua kirjutatud eneseabiraamat ”Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda” oli laenutustabelis kaheksandal kohal. Üheksas oli Aino Perviku ”Kunksmoor” ja kümnes Saaremaa menukirjaniku Adena Sepa uus romaan ”Jahikire varjud”.

Print Friendly, PDF & Email