Proteesihüvitisel arstide hinnakirjad (3)

Alates 1. jaanuarist saab proteeside hüvitise summat kasutada ainult haigekassaga lepingu sõlminud hambaarstide juures ja soodustuse summa arvestatakse maha kohe maksmise hetkel. Haigekassa ja hambaarstide liidu kokkuleppel ei kehtestatud uuest aastast planeeritud ühtset üle-eestilist proteesiteenuste hinnakirja, vaid iga hambaarst osutab proteesiteenuseid oma hinnakirja alusel.

Praegu saab proteeside hüvitist kasutada 22 hambaarsti juures ja uusi partnereid lisandub iga päev. Proteeside hüvitist pakkuvad hambaarstid leiab haigekassa kaardirakenduselt aadressil www.haigekassa.ee/hambaravi.

“Praegu on väga aktiivne hambaarstidega lepingute sõlmimise aeg. Soovitame jälgida meie kodulehe kaardirakendust, kust leiab endale lähima arsti. Uuendame kaarti paar korda nädalas,” ütles haigekassa esmatasandi talituse juht Külli Friedemann.

Print Friendly, PDF & Email