Noored tähistasid koolivaheaja algust kangema kraamiga (7)

Seitse noort olid purjus peol, mille korraldas reede õhtul oma kodus üks alaealine.

Politsei teatel said nad info alkoholi tarvitavatest alaealistest reedel kella 22 paiku. Alkoholi tarvitanud alaealised anti Kuressaare politseijaoskonna patrulltalituse juhi Matis Siku sõnul üle vanematele ning alustati väärteomenetlust.

Pühade jooksul oli politsei abi vaja kokku 36 korral. Matis Siku sõnul tuli politseil liiklusest kõrvaldada neli alkoholi tarvitanud sõidukijuhti ning tegelda mitmete peretülide ja öörahurikkumiste lahendamisega.

Arestikambrisse toimetati kainenema neli meest ja üks naine.

Kolmapäeva hommikul toimus Saaremaal reid “Kõik puhuvad”, kus kontrolliti 384 autojuhti. Kõik juhid olid kained.

Print Friendly, PDF & Email