Vollemeestele võit ja kaotus

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste esiliigas kaotas Kuressaare laupäeval võõrsil Rakvere Võrkpalliklubi II-le 1 : 3 (23 : 25, 16 : 25, 25 : 23, 20 : 25).

“Mäng oli päris tasavägine,” tõdes treener Asko Esna. “Väga kahju on esimese ja neljanda geimi kaotusest, kus omasime küll ka initsiatiivi, aga Rakverel õnnestusid mõned pallivahetused just seal paremini.”

Esna sõnul on vaja ise oma asjad ära teha, mitte jääda vastase peale lootma. “Oleme praegu ise oma suurimad vaenlased, et ei suuda i-le täppi panna,” leidis ta. “Tabeliseis läks nüüd meie poolt nukramaks, aga õnneks on esikaheksa kahe võidu sees. Kodus on uus mäng ja loodan, et suudame ise oma vigu rohkem vältida. Tahame kindlasti esimese poolaasta võiduga lõpetada.”

Pühapäeval võitis Kuressaare kodusaalis TTÜ/Kiilit 3 : 1 (25 : 22, 18 : 25, 25 : 20, 25 : 23.)

“Mängisime täna väga hea energiaga,” märkis Asko Esna. “Eriti tuleb välja tuua neljanda geimi võit, kus olime 17 : 22 taga. Seejärel läks noor Sander Õispuu vahetusest servima, lõi kaks ässa ja kolm rasket servi, mille vastuvõtmisega vastased hätta jäid. Suutsime marulise publiku ergutuste saatel sel korral oma võimalused ära kasutada. Sander oli selle mängu jokker, au ja kiitus talle, ega ei ole lihtne tulla sellisel hetkel servima ja nii hästi.”

Miinusena tõi Esna välja terve mängu vältel seganud servivead, mis meeskonda kimbutasid. “See, et suutsime sellisest olukorrast välja tulla, on suur asi meeskonnale, ütlesin meestele pärast mängu lõppu, et lootusetuid olukordi pole olemas, tuleb uskuda ja võidelda,” rääkis ta. “Saame minna nüüd väikesele puhkusele hea enesetundega. Me ei ole sellel hooajal kodus veel kordagi kaotanud ja et järgmisest kaheksast mängust on meil kodus mängida tervelt kuus, siis loodame, et meie hea hoog kodus jätkub.”

Print Friendly, PDF & Email