Mustjala ja Laimjala osavald ja teenuspunkt said uued juhid (10)

Eile said osavalla ja teenuskeskuse juhid paika ka Mustjalas ja Laimjalas.

Mustjala osavallakogu esimeheks valiti Harry Raudvere ja aseesimeheks Heimar Põld. Üksmeelselt anti kooskõlastus ka teenuskeskuse juhiks valitud endisele Mustjala vallavanemale Kalle Kolterile.

Laimjala osavallakogu hakkab juhtima Karl Link, aseesimeheks valiti Inga Rand. Teenuskeskuse juhiks valitud eksvallavanema Vilmar Rei kandidatuur kinnitati ühehäälselt.

Täna koguneb esimeest valima ja teenuskeskuse juhi kandidaati kooskõlastama Pöide osavallakogu. Orissaare ja Leisi osavallakogu koosolekud toimuvad esmaspäeval, 18. detsembril.

Teenuskeskuste juhtide valimine muudab uuest aastast ka Saaremaa vallavolikogu koosseisu. Saarlase fraktsioonis peaks Salme teenuskeskuse juhiks valitud Kalmer Poopuu asendusliikmeks saama Toomas Takkis, Kalle Kolteri aga välja vahetama praegune Leisi abivallavanem Enno Reis.

Reis ütles Saarte Häälele, et teeb otsuse volikogu osas siis, kui on selge, kas ta leiab uues vallavalitsuses rakendust või mitte.

Laimjala teenuskeskuse juhiks valitud Vilmar Rei asemel siirdub sõltuvalt Reisi otsusest volikogu Saarlase fraktsiooni ridadesse Boris Lehtjärv või Taavi Rauniste. Juhul kui teenuskeskuse juhiks kandideerivad edukalt näiteks ka Vello Runthal ja Ludvik Mõtlep, siis avaneb asendusliikmena tee volikogusse ka Andrus Raunal ja Meelis Juhandil.

Sotside fraktsioonis on Valjala teenuskeskuse juhiks pakutud Aare Martinsoni asendusliige Anu Viljaste ja kui Pöide teenuskeskuse juhiks kandideeriv Andres Hanso peaks konkursil edukas olema, siis pääseb rahvaesindajate laua taha Lelet Aavik.

Print Friendly, PDF & Email