Finaalturniiri närvilisus maksis vollepoistele medali

Eesti karikavõistlused U16 poeglastele peeti 1.–3. detsembrini Võrus, kus mängisid ka Saaremaa Spordikooli noormehed. Suurte ootuste ja lootustega turniirile sõitnud võistkonnale maksis finaalturniiri närvilisus medali ja karikavõistlused lõpetati 5. kohaga.

Reedest pühapäevani peetud turniiril alistati esmalt Rakvere SK 2 : 0. Teises kohtumises kaotati tugevale SK Tats Kiilile 0 : 2. Teisel päeval oli kavas aga kolm kohtumist ja sellel päeval kaotati kõik mängud.

Võru Spordikoolile jäädi alla 0 : 2, Kohila Võrkpalliklubile 0 : 2 ja Olerex/ Veski Mati Tartule 0 : 2. Pühapäeval mängisid kõik võistkonnad kaks mängu. Saaremaa Spordikooli noormehed alistasid Tartu SS Kalevi 2 : 0 ja seejärel Selver Tallinn I võistkonna 2 : 0.

Poiste treener Asko Esna ütles, et juba esimesest mängust oli näha, et võistkond on krampis ja mängulist voolavust ei ole. “Pühapäeval saime oma mängu aga juba jooksma ja suutsime näidata sellist mängu, mida oleksime pidanud juba esimesest kohtumisest peale pidanud mängima. Poisid ei ole sellisel tasemel enne mänginud ja närvilisus maksis igas elemendis kõvasti kätte,” rääkis Esna.

Tüdrukud mängisid samal ajal aga Keilas, kus saavutati 5. koht, mis andis kokkuvõttes 13. koha.

Poisid mängisid koos­seisus: Egert Andrejev, Laur Palijenko, Gerdo Pool, Kaspar Lest, Tanel Raamat, Markkus Erin-Uussaar, Tanel Tool, Karl-Sander Pirn, Albert Johann Lepik ja Martin Ros­ljuk.

Saaremaa võrkpalli liit

Print Friendly, PDF & Email