Kuressaare mehed vastastele sõnaõigust ei andnud

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste esiliigas võitis Kuressaare laupäeval koduväljakul Liider/Raed 3 : 1 (26 : 24, 23 : 25, 27 : 25, 25 : 23).

“Me õppisime neid mängu jooksul rohkem tundma,” tõi treener Asko Esna välja ühe võiduvõtme. “Nad mängisid ühekülgselt, sest diagonaali üldse ei kasutanud, ja selle võrra läks meil blokis lihtsamaks. Me hoidsime ka oma mängujoonisest kinni.”

Kuressaare spordihoones alustati aga kehvalt, sest esimeses geimis jäädi 3 : 9 taha. Raskest seisust tuldi siiski auga välja. “Mõnel oli pruut või ema saalis ja võib-olla lõi jala pisut värisema. Maksim Losnikovil oli üldse esiliiga debüüt ja viskasime ta n-ö vette, aga ujus välja,” rääkis Esna.

Pühapäeval võitis Kuressaare meeskond kodus tabeli viimast, Pärnu SK/VK-d 3 : 0. Toomas Jasmini juhendatava meeskonna vastu võitis Kuressaare geimid 25 : 22, 25 : 17 ja 29 : 27. “Tahtsime võitu saada ja sellega täitsime oma eesmärgi,” tunnistas Asko Esna. “Kolmanda geimi algul olime ees, aga siis lasime jala sirgu. Poisid juba mõtlesid ja tunnetasid, et on vastasest üle, aga Pärnu poisid olid tublid ja kasutasid meie sellise kerge peataoleku ära. Õnneks saime kuskilt maalt pidama.”

Print Friendly, PDF & Email