Saaremaa VK Limbažile sõnaõigust ei andnud

Balti võrkpalliliigas alistas liidripositsioonil olev Saaremaa VK võõrsil pisut enam kui tunniga kindlalt 3 : 0 OC Limbaži/MSĢ.

Saaremaa mehed võtsid mänguohjad kohe mängu algul enda kätte ning Hindrek Pulga ja Helar Jala vedamisel saadi esimeses geimis 8 : 1 ette ja võit vormistati numbritega 25 : 13. Teises mindi kindlalt juhtima, kui Konstantin Ryabukha lõi seisuks 9 : 4 ja geim võideti 25 : 15. Viimases geimis jagus tasavägist mängu seisuni 3 : 3, siis saadi Pulga serviässast 16 : 10 ette ja blokiga kindlustati 25 : 19 võit.

Peatreener Urmas Tali tõdes, et probleeme selles mängus ei olnud. “Midagi märkimisväärset, millest rääkida, ei juhtunud tõesti,” lausus ta. “Pikk sõit oli seljataga ja oluline oli end kohe võimalikult hästi käima saada. Õnnestus kohe algusest korralikult peale minna.”

Tali tunnistas, et väikest viisi mõlkus kõigil juba meeles ka järgmine võõrsil mäng Selver Tallinna vastu. “Proovisime kõigile mänguaega anda, hoidsime mehed soojas ja peaksime olema valmis paremini kui varem,” märkis ta.

Mängu parimatena tõid Helar Jalg 13 ja Tomaš Halanda 10 punkti ning vaheldumisi mänguaega saanud Hindrek Pulk ja Siim Põlluäär vastavalt 9 ja 7 punkti.

Print Friendly, PDF & Email