Saaremaa poiste looduspildid Brüsselis

Kuni aasta lõpuni on Brüsselis üleval näitus “Loodusega silmitsi”, kus saab näha 40 Eesti looduspilti kahelt noorelt saarlaselt – Karl Jakob Toplaanelt ja Martin Vesbergilt.

Noorte- ja kultuuriaasta raames korraldatud fotonäituse idee tekkis aasta tagasi Martini tädil Anu Vesbergil, kellel oli soov näituse tegemisega uus kogemus saada. “Meil oli aga võimalus oma töid laiemale avalikkusele tutvustada ja samuti korraldamise kogemus saada,” nentis Karl Jakob Toplaan.

Tänavu suvel oli näitus kuu aega ülal Kuressaare kultuurikeskuse fuajees, pärast seda rändas väljapanek aga Brüsselisse EL-i Nõukogu Lexi hoonesse, kus töötab ka Anu, ja jääb seal avatuks aasta lõpuni. Lexi hoone 12. korrusel eesti keele osakonna ruumides saavad Eesti loodust piltide kaudu imetleda kõik maja 24 tõlkeosakonna töötajad ja ka külastajad.

Print Friendly, PDF & Email