Kooliprojekt pani õpetajad sulgpallima

Teisipäeval jõudis Kuressaare spordikeskusesse Eesti sulgpalliliidu kooliprojekt “Sulgpall kõigile”. Algatuse eesmärk on viia sulgpall kõikidesse Eesti koolidesse ja anda igale lapsele võimalus selle põneva ja lõbusa alaga tutvust teha ning aidata nii kaasa noorte liikumisharjumuste edendamisele.

Kuressaares võttis õpetajatele suunatud koolitusest osa 14 Saaremaa õpetajat.

“Sulgpall kõigile” keskmes on kehalise kasvatuse õpetajate koolitused, mis annavad osalejatele teadmisi sulgpallimängust ja koolis sulgpallitundide kavandamisest.

Kõik õpetajad said mängulise päeva lõpus eestikeelsed sulgpalli algõpetuse raamatud, mille abil tulevikus koolitunde planeerida, ning iga kooli esindus läks koju reketeid, palle ja sulgpallivõrke sisaldava sulgpallivarustuse komplektiga, teatas Eesti sulgpalliliidu tegevjuht Renna Unt.

Print Friendly, PDF & Email