Filminädal on tänavu Eesti-kesksem

27. novembrist 2. detsembrini toimub Kuressaare TeatriKinos järjekorras viies Kuressaare filminädal, mille kavas on üheksa filmi.

TeatriKino administraatori Elen Pärtel-Saare sõnul on Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva eel pööratud suuremat tähelepanu Eesti filmile ja üheksast filmist viis on kodumaised. “Alati valime filme nii, et programm oleks huvitav ning pakuks inimestele mõtteainet ja inspiratsiooni,” ütles Pärtel-Saar.

Silmas on peetud ka seda, et filminädalale leiaks tee küllalt erinevad sihtrühmad. “Lisaks on “Kino maale” festivalilt pärit ja Nukufilm 60-le pühendatud animatsiooniprogrammid lastele, mida näitame 2. detsembril täiesti tasuta,” märkis Pärtel-Saar.

Pea kõikide filminädala filmide pääsmed on juba müügis ja kuni 20. novembrini saab pileteid tavahinnast soodsamalt. Rohkem infot teatri kassast ja kodulehelt www.klteater.ee.

Filminädalat toetavad Kuressaare linnavalitsus, Kultuurkapitali Saaremaa ekspertgrupp, Zukker Disain, Saarte Hääl, raadio Kadi ja Arensburg Boutique Hotel.

Print Friendly, PDF & Email