Vettelit hakkab Mairi Paiste asemel juhtima Ivari Vokk (5)

AS PRFoods valib tuleva kuu algul oma tütarettevõtte Saaremere Kala AS nõukogu liikmeks Victoria Leigh-Pearsoni ning muudab nelja tütarettevõtte, teiste hulgas ka Saaremaal tegutseva Vetteli kalatööstuse juhatuse koosseisu.

JÄTKAB NÕUKOGUS: Senine juhataja Mairi Paiste jääb Vetteli emafirma nõukogusse edasi.
MAANUS MASING


PRFoods andis oma börsiteates teada, et Vetteli juhatusest lahkub senine juhatuse liige Mairi Paiste ja tema asemele astub Ivari Vokk. Muudatus jõustub 10. novembril. Ivari Vokk töötas aastatel 2013–2017 Horeca Service OÜ tegevjuhina ja tegutseb selle aasta märtsist Saaremere Kala AS-i Eesti piirkonnajuhina, samuti PRFoods´i kontserni ekspordijuhina.

PRFoods´i juhatuse liige Indrek Kasela ütles, et Ivari Vokk on Muhust pärit ja kõva purjetaja taustaga mees.

“Ivari on tugeva toiduainetetööstuse kogemusega ja alustanud kalast,” kinnitas Kasela. Viimati oligi ta Horeca Service’i, Eesti ühe tugevama HoReCa firma, tegevjuht. “Seega teab ta, kuidas Saaremaa tehast kliendile rohkem lähemale viia ja selle kvaliteeti tõsta,” kinnitas Indrek Kasela.

Muudatuste eesmärk on tema sõnul, et Saaremaal asuv Vetteli tehas teeks edaspidi rohkem nn premium-tooteid kui seni.

Vetteli senine juhataja Mairi Paiste jääb Kasela kinnitusel Saaremere Kala nõukogusse edasi.

Muudatusi tehakse, nagu mainitud, ka teiste tütarfirmade juhatustes. Saaremere Kala nõukogu uueks liikmeks saab Victoria Leigh-Pearson, lisaks senistele juhatuse liikmetele Indrek Kaselale ja Margus Rebasele saavad ettevõtte juhatuse liikmeteks Christopher Leigh, Mats Storbjörk ja Ville Sammallahti.

Victoria Leigh-Pearson liitus AS-i PRFoods kontserni kuuluva äriühinguga John Ross Jr. (Aberdeen) Limited 2003. aastal ja on tegutsenud John Ross Jr. (Aberdeen) Limited müügidirektorina viimased kümme aastat. Samuti on Leigh-Pearson nõustanud konsultandina kontserni kuuluva Coln Valley Smokery Limited müügitegevust. Storbjörk ja Sammallahti valiti ka Saaremere Kala tütarfirma Heimon Kala Oy juhatusse.

Samuti kontserni kuuluvast GourmetHouse OÜ-st lahkub juhatuse liige Margus Rebane ja tema asemel saavad uuteks juhatuse liikmeteks Endel Varik ja Ivari Vokk.

Print Friendly, PDF & Email