Auto põrkas ülekäigurajal kokku jalgrattaga (15)

Eile hommikul kella 8 paiku Kuressaares juhtunud liiklusõnnetuses põrkasid kokku ülekäigurajal olnud rattur ja auto. Keegi õnneks vigastada ei saanud. Jalgrattur ületas ülekäiguraja rattal sõites, milline teguviis ei anna talle liikluses eesõigust.Kuressaare politseijaoskonna patrulltalituse juht Matis Sikk ütles, et Tallinna tänaval toimunud õnnetuses ületas 56-aastane jalgrattaga sõitnud mees reguleerimata ülekäigurada jalgrattalt maha tulemata ja põrkas kokku sõiduautoga BMW, mida juhtis 53-aastane mees. Jalgrattur toimetati ka haiglasse kontrolli, kuid vigastusi ei leitud. Mõlemad mehed olid kained.

Sikk märkis, et ülekäigurada ületades tuleb alati oma eesõiguse ohutuses veenduda. “Autojuhil tuleb samuti olla tähelepanelik ja ülekäigurajale lähenedes kiirust vähendada,” lisas patrulltalituse juht.

Print Friendly, PDF & Email