Näitused Saaremaa kunstiteoste võistluse töödest

Homme, 20. oktoobril kell 16 avatakse Raegaleriis Saaremaa kunstiteoste võistluse tööde näitus. Võistluse tööd on eksponeeritud Raegaleriis ja kultuurikeskuse saalis. Avamisel kuulutatakse välja autor, kes pälvib Kuressaare linna 600 euro suuruse stipendiumi, ning antakse üle tunnustuskirjad ja eriauhinnad.

Näitused jäävad avatuks novembri keskpaigani: kultuurikeskuse saalis 16. novembrini ja Raegaleriis 18. novembrini.

Võistluse eesmärk oli Saaremaa kunstnike loometegevuse elavdamine ja nende tunnustamine. Osaleda võisid kõik Saaremaaga seotud kunstnikud, loomingulised ühendused ja kunstiharrastusega tegelevad noored alates 18. eluaastast ning võistlusele olid oodatud kujutava kunsti erinevates tehnikates taiesed (maalikunst, graafika, skulptuur ja installatsioon).

Print Friendly, PDF & Email