SPORDIST LÜHIDALT

Saaremaa VK veerandfinaalis
Eesti meeste võrkpallikarikavõistluste esimese ringi korduskohtumises võitis Saaremaa VK võõrsil Eesti Maaülikooli Spordiklubi ka teistkordselt 3 : 0 ja jõudis sellega veerandfinaali. Eesti maaülikooli spordihoones mängitud kohtumises andis Saaremaa meeskond vastastele geimides vastavalt 9, 15 ja 15 punkti. Veerandfinaalis tuleb mängida Selver Tallinnaga.

FC Kuressaare võidukas
Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga eelnevates voorudes mõned valusad kaotused saanud FC Kuressaare alistas võõrsil Tallinna FC Levadia U21 3 : 2 ja on võidulainel tagasi. Kaks väravat lõi Maarek Suursaar, lõppskoori vormistas Mario Stern.

Kabe kiirturniiri võitis Laidvee
Kabehooaja esimese kiirturniiri nelja vooruga nihkus teistel eest Algo Laidvee, kes oli kogunud 5,5 punkti 6-st ja edestas Jaan Truud poolteise punktiga. Turniiri esikolmik oli: 1. Algo Laidvee 6,5; 2. Jaan Truu 5; 3. Ivar Truu 4 punkti.

Print Friendly, PDF & Email