Saarlastest kokad püüavad Hõbelusikat

Gastronoomiakonkursi Silverspoon 2017 ehk Hõbelusika kohtunike hääled on kokku loetud ja tänavused finalistid selgunud. Ka saarlased on finalistide hulgas kenasti olemas.

Parima peakoka tiitli nimel jätkavad võistlust Saaremaalt pärit Martin Meikas ja Ranno Paukson restoranist Ö, samad mehed, Martin Meikas ja Ranno Paukson ka restoranist Kaks Kokka ning konkurentsi pakuvad neile Shuichi Shiraishi restoranist Haku ja Costantino Veglianti restoranist Gianni.

Parima taimetoidu pakkuja kategooria finalistide hulgas on restoran Ö samuti esindatud. Finalistide hulgas on saarlased või nende restoranid ka fine dining´u ehk eesti keeli esindusrestorani kategoorias – restoran Ö, casual dining´u (argisem söögikoht) kategoorias – restoran Kaks Kokka, pererestorani kategoorias – GOSPA ning Eesti köögi kategoorias püüab tiitlit ka Leib Resto & Aed.

Print Friendly, PDF & Email