Tüdrukute U13 hooaeg lõppes positiivselt

Terve suve on 2004.–2006. a tüdrukud mänginud liigajalgpalli Eesti meistrivõistlustel. Toimunud on viis etappi ja igal etapil mängiti neli mängu. Meie vastasteks olid FC Kuressaare, Viimsi MRJK II, Keila JK ja Pärnu JK.

Kuressaare etapil.
JK Saarepiiga

Hea on tõdeda, et iga etapiga läksid tüdrukud julgemaks ja enesekindlamaks ning see kajastus ka mänguskooris. Eesmärk polnudki mingi kindel koht, vaid pigem anda kõikidele võimalus mängida, koguda mängupraktikat ja arendada meeskonnatööd. Paari aasta pärast peavad just need tüdrukud astuma naiskonna jälgedesse ja saama JK Saarepiiga tugitaladeks.

Mängida on veel üks lõbus lisaturniir oktoobris, kus saame vastu astuda teistes alagruppides pallinud võistkondadele. Läbi hooaja on koosseis olnud järgmine: Hedina Madisson (vv), Lissel Lee Tamtik, Eliisabet Vaba, Anette Ige ja Saskja Lember (Orissaare), Kristina Rand, Marilyn Lempu, Luise Mägi ja Grethel Lehtmaa (Leisi), Teele Tarvis (Muhu) ning Liisi ja Liisu Koppel (Hiiumaa, Kärdla).

Hooaja lõpetame lõbusate mängudega lapsevanematega ja talvehooajal võtame osa erinevatest saaliturniiridest. Meie tegemistega saab end kurssi viia www.jksaarepiiga.eu.

Kateriin Kuusk

Print Friendly, PDF & Email