Saaremaa Kunstiklubi tööd Haapsalus näitusel

Läinud nädalal avati Haapsalu linnagaleriis saarlaste ja läänlaste ühine kunstinäitus.

TÄNUSÕNAD AVAMISEL: Esiplaanil vasakul Kuressaare Raegalerii juhataja Lii Pihl ja paremal Haapsalu kunstiklubi president Valve Fihlmann. Tagaplaanil (vasakult) Taimi Ungerson Haapsalu kunstiklubist ning Endla Tuutma ja Anne Tootmaa Saaremaa kunstiklubist.
ARVO TARMULA / LÄÄNE ELU


Saaremaa kunstiklubi liige Reet Truuväärt ütles Saarte Häälele, et näitus pandi kokku kahasse Haapsalu kunstiklubiga ja seda on üsna pikalt planeeritud. Haapsallased käisid Saaremaal 2015. aastal, mil Kuressaares oli ühel ajal üleval kaks näitust – läänlaste tööd kultuurikeskuses ja saarlaste taiesed Raegaleriis. Siis tekkiski idee korraldada ühisnäitus ka Haapsalus.

Haapsalu kunstiklubi korraldamisel on Haapsalu linnagaleriis läänlaste tööde kõrval väljas 22 Saaremaa kunstniku teosed. Valdavalt erinevates tehnikates maalid, aga on ka klaasikunsti, keraamikat ja siidimaali. Näituse teema on “Armastusega”.

Print Friendly, PDF & Email