Politsei on välireklaamide kohta saanud kolm teadet (1)

Politsei oli Eestis saanud esmaspäevase seisuga 152 teadet poliitiliste välireklaamide kohta, küsitavaid olukordi on esinenud ka Saaremaal.

“Saaremaal oleme praegu poliitilise välireklaamiga seoses saanud kolm teadet,” ütles Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar.

Üks teade käsitles autole paigaldatud valimisliidu logo, teine avaliku ürituse korraldamist valimisjaoskonna läheduses ja kolmas olukorda, kui maratonil jooksid ühe erakonna ja ühe valimisliidu kandidaadid valimisnumbrite ja -logo­dega. “Kõiki neid juhtumeid kontrolliti ning tuvastati, et need ei olnud poliitilise välireklaami alased rikkumised ja ettekirjutust kellelegi ei tehtud.”

Politseile on esmaspäevase seisuga poliitiliste välireklaamidega seoses laekunud kokku 152 teadet ja pöördumist, ütles BNS-ile politsei- ja piirivalve­ameti pressiesindaja. Politseinikud on teinud 23 ettekirjutust ja algatatud on kaheksa väärteomenetlust.

Print Friendly, PDF & Email