Liiva postkontor kolib ajutiselt meiereihoonesse (2)

Novembri algusest tegutseb Liiva postkontor ajutiselt Muhu endise meierei hoone esimesel korrusel asuvas ruumis, kus suveperioodil töötab turismiinfopunkt.

Liiva postkontori hoonele on väljastatud lammutusluba ning pärast lammutustöid algavad seal uue kaupluse ehitustööd. Muhu vallast postiteenuse kättesaadavus seoses postkontori hoone lammutamisega ei kao, kinnitas Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv.

Kaiv lisas, et praegustes ruumides on kontori viimane tööpäev 19. oktoobril. Seejärel on vallaga kokkuleppel postkontor ajutiselt suletud kuni 1. novembrini, mil uus kontor avab uksed juba vallale kuuluval pinnal.

“Üleminekuperioodiks suunatakse klientide saadetised Orissaare postkontorisse, kuid soovi korral saavad inimesed oma saadetised tellida ka kirjakandjaga koju või tööle. Kõikidel postkontori kolimisega seotud teemadel teeme koostööd Muhu vallaga ja postiteenuse kättesaadavus on Muhu valla elanikele igal juhul garanteeritud,” ütles Kaiv.

Muhu vallavanem Raido Liitmäe ütles Saarte Häälele, et novembri algusest alustab postkontor tööd Muhu endise meierei hoone esimese korruse ruumis, kus suvel tegutseb turismiinfopunkt. “Kuidas postiteenus järgmisel aastal Muhus edasi toimib, on juba järgnevate kuude arutelu ja otsuste koht,” lisas ta.

Print Friendly, PDF & Email