JUHTKIRI: Tiitleid väärt (1)

See, et Kuressaares tegutsev elektroonikatööstus Incap võitis maineka Rootsi äriauhinna, näitab, et ettevõte on tunnustust väärt. Seda enam, et eile pälvitud auhind oli firmale mõne nädala jooksul juba kolmas.

Lisaks eile pälvitud tiitlile jätkusuutliku kasvu ja vastutustundliku ettevõtluse kategoorias kuulub Incapile aasta piirkonna ettevõtte aunimetus. Äsjasel ettevõtlusnädalal tunnustas Saaremaa arenduskeskus koos Saaremaa ettevõtjate liiduga Incapi aga Saare Punnija tiitliga.

Incap on viimastel aastatel läbi teinud tubli arenguhüppe. Meenutagem, et majandussurutis viis firma pankroti äärele. Et raskustes ellu jääda, oli ettevõte sunnitud koondama suure osa oma töötajatest.

Raskused seljatanud ettevõttel läheb praegu väga hästi. Tänavu kevadel avas Incap üle 1,3 miljoni euro maksva tootmisliini.
Fööniksina tuhast tõusmine pole toimunud iseenesest – selle taga on suur töö ja targad otsused. Kuis muidu.

Print Friendly, PDF & Email