Boris Šestakovi maalid Saksamaal galeriis

Nädalavahetusel viibis kunstnik Boris Šestakov Saksamaal Königswinteris galeriis The Art Lounge, kus avatud näitusel on väljas ka kuus tema tööd.

KUNSTIJUTTU: Boris Šestakov (vasakul) arutamas kunsti ja selle eksponeerimise üle galerii omaniku ja ärijuhi Inge Halmi ning galerist Dave Deightoniga.
ERAKOGU


Galeriis The Art Lounge vahetuvad näitused kord kuus ja 7. oktoobril avatud väljapanekut saavad huvilised vaadata 29. oktoobrini. Galerii seinapind jagatakse välja soovi avaldanud kunstnike vahel, kelle tööd valitakse eelnevalt saadetud fotode järgi, millele lisaks nõutakse ka autori CV-d.

Igal seinal on kuulsa kunstniku nimi, Šestakovile eraldati Picasso-nimeline sein, mis on kõige suurem ja kallim. Kuna kunstniku tööd, üks õli- ja viis akrüülmaali, on suhteliselt suured, sai ta pealekauba kaks väikest seina lisaks.

“Üldine vastuvõtt ja arvamused minu tööde kohta olid väga sõbralikud,” nentis Šestakov, kellele jäi toimunust tänu soojale õhkkonnale ja toredatele inimestele äärmiselt meeldiv mälestus. “Mõistagi sai Eestit ja Saaremaad tutvustatud – keegi neist, kellega kohtusin, ei ole veel Eestis käinud. Aga lubasid tulla,” lisas ta.

Kokku osaleb kõnealusel näitusel 11 kunstnikku viiest riigist. Šestakov märkis, et üks osaleja on iga kord inglasest galerist Dave Deighton. Dave’il on alati abiks tema abikaasa Andrea, kelle ema Inge Halm on galerii omanik ja ärijuht.

Print Friendly, PDF & Email