Alanud on 11. aasta isa otsingud

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond kuulutas koos Kadi raadio ja Saarte Häälega tänavu välja juba üheteistkümnenda aasta isa konkursi.

Konkursi eesmärk on väärtustada isa rolli perekonnas ja seeläbi ka ühiskonnas. Konkursile võivad kandidaate esitada nii üksikisikud, organisatsioonid, omavalitsused kui ka firmad.

Saare maakonna aasta isa kandidaat peab olema väärikas Eesti Vabariigi kodanik, kes on rahvastikuregistris kirjas Saare maakonna elanikuna. Samuti peab peres kasvama vähemalt kolm last, kes võivad olla ka kasu- ja võõraslapsed.

Selle aasta isakandidaate saab esitada 23. oktoobrini ja aasta isa kuulutatakse pidulikult välja 10. novembril toimuval tänuüritusel. Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Mare Kirr ütles, et kandidaate võib esitada nii elektrooniliselt kui ka paberkandjal. Internetis leiab ankeedi Saaremaa naiskodukaitsjate Facebooki lehelt ja üsna pea ka Kaitseliidu Saaremaa maleva kodulehelt. Samuti võib ettepanekud koos põhjendustega toimetada Kaitseliidu maleva staapi, mis asub Kuressaares Väljaku tn 10. “Korrapidaja on kohal ööpäeva­ringselt, nii et kandidaate võib esitada kasvõi ööpäevaringselt,” sõnas Kirr.

Varem on aasta isa tiitli pälvinud Rene Reinsoo (2007), Andres Sarjas (2008), Peeter Paomees (2009), Meelis Kuivjõgi (2010), Aare Martinson (2011), Tarmo Tool (2012), Jüri Linde (2013), Kaido Kirst (2014), Kallu Aarn (2015) ja Johan Heinmaa (2016).

Print Friendly, PDF & Email