Tänak tuli Kataloonia rallil kolmandaks (2)

Autor: Timo Anis

Ott Tänak ja Martin Järveoja said Kataloonia MM-rallil kolmanda koha, vahendab Postimees. Võitnud Kris Meeke’ile ja Paul Nagle’ile kaotasid eestlased 33 sekundiga. Tiimikaaslane Sebastian Ogier jäi 5 sekundi kaugusele.

Avapäeva lõpetas ka ühe kiiruskatse võitnud Tänak neljandana, tehniliste probleemide tõttu katkestas Jari-Matti Latvala. Ralli teisel päeval langes Tänak korra viiendaks, kuid eestlased vahetasid pärast üheksandat katset käigukasti, sõites asfaldil kruusateedele mõeldud käigukastiga. 12. kiiruskatsel purunes Andreas Mikkelseni ja Dani Sordo roolisüsteem. Ralli viimast päeva alustas Tänak kolmandalt kohalt ning on seni seda rada jätkanud. Tõsi, eestlane sõnas, et käigukastiga on jätkuvalt probleeme. 15. kiiruskatsel sõitis Esapekka Lappi teelt välja, 16. kiiruskatsel katkestas Thierry Neuville.

 

Print Friendly, PDF & Email