Vollemehed lubavad kodusaalis võrkpallisõud

Laupäeval ja pühapäeval mängib Saaremaa võrkpalliklubi kodusaalis oma ajaloo esimesed kohtumised ja mehed lubavad Kuressaare spordihoonesse tulevatele pealtvaatajatele korraldada tõelise võrkpallietenduse.

“Tahame pakkuda kodupublikule suurepärast show´d ja püüame näidata end Saaremaa inimestele parimast küljest,” rääkis meeskonna austerlasest sidemängija Alexander Tusch. “Kahes järgmises mängus oleme me kindlasti favoriidid ja seepärast peame hästi mängima. Ma ei tunneta, et oleksime nende ajalooliste kohtumiste eel närvis, pigem oleme neid mänge oodanud.”

Alexander Tuschi sõnul on meeskond heas seisus ja kahe Leedus mängitud kohtumise põhjal ei saa meeste oskustele hinnangut anda. “Me tekitasime endale esimeses mängus ise väikesed pinged, sest arvasime, et peame kohe tõestama seda, mida meist arvatakse,” ütles sidemängija. “Oleme alles oma teekonna alguses ning meil on palju ruumi arenguks ja oma taseme tõestamiseks. Nüüd oleme juba valmis mängima oma parimat võrkpalli.”

Laupäeval kohtub Saaremaa võrkpalliklubi Balti liiga kolmandas voorus TTÜ-ga ja pühapäeval karikavõistluste avaringis esiliiga meeskonnaga EMÜ SK. Peatreener Urmas Tali ütles, et nendeks mängudeks ei vaja mehed küll lisamotiveerimist.

“Kodumäng on juba piisav motivatsioon, et väga hästi mängida,” tõdes ta. “See, kui hästi mehed valmis on, selgub mängupäeva hommikul. Asjaolud võivad päevadega muutuda, aga need, kes meil on olemas ja kes mängivad, on kindlasti heaks mänguks valmis.”

TTÜ meeskonnas jookseb aga väljakule Kuressaares oma võrkpallihariduse saanud Ragnar Kalde, kes tõdes, et on aeg sammud Saaremaa poole seada, kuid seekord mitte koju puhkama. “Ootan juba laupäeval toimuvat vastasseisu, sest erinevalt eelnevatest hooaegadest saan kodulinnas mängida,” märkis ta.

Print Friendly, PDF & Email