Incap kuulutati aasta piirkonna ettevõtteks (6)

Eile õhtul Tallinnas toimunud ettevõtlusgalal anti välja tänavused Eesti ettevõtlusauhinnad. Üks tiitel tuli ka Saare maakonda – aasta piirkonna ettevõte 2017 on Incap Electronics Estonia OÜ.

Alles üleeile pälvis Incap ka ühe Saare maakonna ettevõtlusauhindadest – Saare Punnija.

Ent Eesti ettevõtlusauhindade võitjaid oli eilsel galal teisigi. Aasta uuendaja on Testlio OÜ, aasta eksportöör Magnetic MRO OÜ, aasta välisinvestor on Toftan AS ja aasta vastutustundlik ettevõte Rimi Eesti Food OÜ.

Aasta ettevõtte 2017 valis mõlema konkursi parimate hulgast esinduslik žürii. Arvestati majandusnäitajaid, hakkamasaamist keerulises majanduskeskkonnas, rolli töökohtade loomisel, panust töötajatesse, tegevusi ekspordi suunal, vastutustundlikkust ja panustamist ühiskonda. Žüriisse kuulusid ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, EAS-i juhatuse esimees Alo Ivask, aasta uuendaja 2016 Estonian Cell AS-i juhatuse liige Siiri Lahe, Eesti Panga president Ardo Hansson, Tartu ülikooli rektor Volli Kalm, ettevõtja Oliver Väärtnõu, Cybernetica AS-i juhatuse esimees, ning samuti ettevõtja Ruth Oltjer, Chemi-Pharm AS-i juhataja, aasta ettevõtja 2012.

Print Friendly, PDF & Email