Ametikooli aasta õpetaja on Karin Saare

Õpetajate päeval kuulutati välja Kuressaare ametikooli aasta õpetaja, kelleks on arvutierialade õppurite rühmajuhataja ja matemaatikaõpetaja Karin Saare.

KARIN SAARE oskab õpilastega olla leebe ja samas vajadusel ka karm olla.
Taavi Tuisk


“Karin on oma töös väga sihikindel. Ta oskab õpilastega olla leebe ja samas vajadusel ka karmi kätt näidata. Tema väljaütlemised on otsekohesed, kuid mitte kunagi kedagi riivavad. Enamasti on tal õigus,” on kirjas õpetaja Saare iseloomustuses. “Ta on näidanud üles suurt pädevust matemaatikaõpetajana, toetades ja aidates kõigil õpilastel seda keerulist teemat mõista.”

Veel on tema kohta kirjutatud: “Karin on ka edukas õpilasfirmade juhendaja – ta oskab õpilasi õigele rajale suunata, on ise loov ning väga hea näide sellest, kuidas võib ühest ettevõtlikust õpetajast saada eeskuju õpilastele firma juhendamisel. Rühmajuhatajana on ta saavutanud suurepäraseid tulemusi, mis tähendab, et nii mitmedki õpilased on jäänud kooli püsima ja mitte ainult – nad on ka õppima hakanud!”

Karin Saare töötab ametikoolis 2012. aastast. Ametikoolis valitakse aasta õpetajat 2004. aastast. Ametikooli õpilasesindus selgitas õpilasi küsitledes välja ka õpilaste lemmikõpetaja, kelleks osutus disainierialasid õpetav Erik Riige.


Aasta õpetajad

2016 Ian Erik Pettersson
2015 Halliki Väli
2014 Jüri Vaga
2013 Merit Karise
2012 Viiu Kose
2011 Leelo Leesi
2010 Sirje Pree
2009 Kai Rannastu
2008 Sille Lapp
2007 Reget Kalamees
2006 Halliki Väli
2005 Maila Juns-Veldre
2004 Jane Mägi

Print Friendly, PDF & Email