Sotsiaalmeedia hoiatab Smuuli vandaalide eest (3)

Ka varem sageli politsei ja lapsevanemate kõrgendatud tähelepanu all olnud skeitpargist tuleb taas teateid vägivallatsevast poistekambast, kelle eest sotsiaalmeedia kaudu hoiatatakse.

Facebooki kommuunis “Märgatud: Saaremaal” jagatakse mureliku linnakodaniku teadet selle kohta, et Smuuli tänava skeitpargis tegutseb kamp vägivaldseid poisse, kes teiste kallal vägivallatsevad ja neid kiusavad. “Sellel nädalavahetusel olen juba kahel korral vahele astunud,” märgib postitaja, lisades, et ta oma poeg laekus laupäeval koju, nina verine. Vägivallatsetud oli ka tema sõbra kallal.

Kuressaare politseijaoskonna noorsoopolitseiniku Kaisa Nurme sõnul on politsei olukorraga kursis ning sellega tegeletakse ja kogutakse informatsiooni. “Pa­nen inimestele südamele, et nad märkaksid abivajajaid ja oleksid üksteise suhtes hoolivamad,” ütles Nurm.

Print Friendly, PDF & Email