Muusikapäev köitis kümneid saarlasi

Pühapäeval tähistatud rahvusvahelisel muusikapäeval toimus mitmeid kontserte ka Saare- ja Muhumaal, sealhulgas Kuressaare lossis.

RAHVUSVAHELINE: Eesti ETNO grupp pani kapiitlisaali tormiliselt aplodeerima.
Taniel Vares


Kuressaare lossis esines muusikapäeval Eesti ETNO grupp, mis koosneb noortest muusikutest, keda ühendab kirg muusika ja muusikategemise vastu. Grupi liikmed on kokku tulnud maailma erinevaist paigust. Esindatud on Austraalia, Belgia, Saksamaa ja loomulikult Eesti muusikud.

“On hea meel, et muusikapäeva korraldajad vastasid Saaremaa muuseumi kutsele positiivselt ja tõid killukese muusikapäevast meile koju kätte,” ütles Saaremaa muuseumi kultuurharidustöö osakonna juhataja Taniel Vares. Tänust korraldajatele andis tema sõnul aimu ka rohkearvuline publik, keda oli kohal ligi 80 inimest ja kelle kestvad ovatsioonid ei tahtnud lõppeda ei lugude vahel ega kontserdi lõpus.

Muusikapäeva korraldab Eesti muusikanõukogu, kes veab üritust juba viiendat aastat. Ürituse raames toimus üle Eesti rohkem kui 100 tasuta kontserti. Muusikapäeva eesmärk on tutvustada muusikakultuuri ja muusiku elukutset.

Print Friendly, PDF & Email