ÜLESKUTSE: Vähipatsiendid, jagage oma lugu (2)

Kutsume kõiki vähipatsiente rääkima oma teekonnast – olgu see siis rõõmus või kurb, pikk või lühike. Sinu ainulaadne kogemus võib olla hindamatuks abiks teistele kaasteelistele. Pane oma mõtted kirja vabas vormis ja saada meilile zaflafest@gmail.com pealkirjaga “Minu lugu” 23. oktoobriks. Loo avalikustamine jääb sinu otsustada. Selle kogemusega on võimalik vaid võita, nii et haara pliiats või jaga üleskutset sõbraga. Kingime ühe ilusa kogemuse ühele ilusale inimesele!

Zafla tiim soovib pakkuda positiivseid emotsioone, kinkides ühele loo kirjutajale rahvusvahelise idamaiste tantsude festivali algajate passi. Pass annab võimaluse osaleda 17.–19. novembrini spaahotellis Rüütli toimuva festivali raames korraldatavatel kursustel, idamaisel turul ja kahel idamaisel peol, kus astuvad õhtuti üles nii algajad kui ka rahvusvaheliselt tunnustatud artistid.

Zafla Fest ja MTÜ Saaremaa Vähiühing

Print Friendly, PDF & Email