Saaremaa uus prokurör tuleb Tallinnast

FOTO: LIIS TREIMANN/POSTIMEES

Tulevast nädalast alustab Lääne ringkonnaprokuratuuri Kuressaare kontoris tööd uus Saaremaa prokurör Rainer Amur.

2006. aastast prokuratuuris olnud Amur töötas Põhja-Tallinna piirkonna prokurörina, kus puutus kokku pea kõigi selles piirkonnas toime pandud kuriteoliikide menetlemisega. Viimastel aastatel on ta spetsialiseerunud raskete liikluskuritegude menetlemisele. “11 aasta jooksul olen kokku puutunud väga erinevate valdkondadega, seega on kogemustepagas piisavalt suur, et alustada kogukonnaprokuröri rollis Saaremaal,” sõnas Tartu ülikooli õigusteaduskonna lõpetanud Amur. Saaremaale toobki Rainer Amuri soov viia ellu oma visioon kogukonnaprokurörist, kes on inimestele lähemal. “Alguses tuleb muidugi rahulikult sisse elada ja kohalike oludega põhjalikult tutvust teha, kuid kindel tegevusplaan on olemas,” kinnitas Amur.

Print Friendly, PDF & Email