Saaremaa saab uue prokuröri (2)

Järgmisel esmaspäeval alustab Lääne ringkonnaprokuratuuri Kuressaare kontoris tööd uus Saaremaa prokurör Rainer Amur.

Tartu ülikooli õigusteaduskonna 2005. aastal lõpetanud mees on töötanud prokuratuuris alates 2006. aastast. Pärast prokurörieksami sooritamist töötas Amur Põhja-Tallinna piirkonna prokurörina, kus puutus kokku pea kõigi selles piirkonnas toime pandud kuriteoliikide menetlemisega. Viimastel aastatel on ta spetsialiseerunud raskete liikluskuritegude menetlemisele.

„11 aasta jooksul olen kokku puutunud väga erinevate valdkondadega, seega on kogemustepagas piisavalt suur, et alustada kogukonnaprokuröri rollis Saaremaal,“ usub Amur.

Saaremaale toobki Rainer Amurit soov viia ellu enda visiooni kogukonnaprokurörist, kes on inimestele lähemal. „Alguses tuleb muidugi rahulikult sisse elada ja kohalike oludega põhjalikult tutvust teha, kuid kindel tegevusplaan on olemas,“ kinnitas Amur.

Print Friendly, PDF & Email