Incap püüab mainekat Rootsi äriauhinda (1)

Eestis üheksandat korda väljaantavale mainekale Rootsi äriauhinnale esitati tänavu 40 kandidaati. Žürii valis neist kolmes kategoorias välja üheksa finalisti, kelle hulgas on ka Saaremaal tegutsev Incap Electronics Estonia.

Nemad on nominendiks jätkusuutliku kasvu ja vastutustundliku ettevõtluse kategoorias. Lisaks Incapile püüavad samas kategoorias auhinda SEB ja Wendre.

Enim kandidaate esitatigi tänavu jätkusuutliku kasvu kategoorias, kuhu laekus 18 avaldust. Žürii hinnangul on see märk, et põhjamaised väärtushinnangud on siinsesse ettevõtluskeskkonda juurdumas. Kõige enam oli tunnustusele pürgijate seas tehnoloogia ja IKT-valdkonna tegijaid, lisaks mitmed Eesti disaini, tööstuse ning toidu- ja jaekaubandusega seotud ettevõtjad.

Lisaks äriauhinnale on aasta noore ettevõtja ja tehnoloogilise innovatsiooni kategooria, milles kummaski on samuti võrdselt kolm nominenti. Võitjad tehakse teatavaks 10. oktoobril Kumus toimuval rahvusvahelisel konverentsil.

Ettevõtluskonkursiga “Rootsi äriauhind 2017” julgustatakse Eesti ettevõtteid oma Rootsi kolleegidega rohkem koostööd tegema ja välisturgudele laienemise peale mõtlema. Tunnustuse eesmärk on väärtustada kahe riigi vahelist head ärikliimat ja tugevat ettevõtlus­alast koostööd.

Kõnealune ettevõtluskonkurss sai alguse 2006. aastal Leedust.

Print Friendly, PDF & Email