Virtsu–Risti teele tulevad kiiruskaamerad (5)

Maanteeamet paigaldab Risti–Virtsu maanteele kaks kiiruskaamerat, millest üks paigaldatakse Lihula lähedale maanteelõigule, kus 2014. aastal hukkus kaks Soome mootorratturit.

Mõlema kaamera betoon­alused on juba valmis. Üks asub enne Birgiti trahterit ja teine Hälvati teeristis, kirjutas Lääne Elu. Lauges kurvis Birgiti trahteri juures hukkus 2014. aastal kaks mootorratturit, kui neile vastu sõitnud kaubik vastassuunavööndisse kaldus. Maanteeameti liikluskorralduse vahendite halduri Krisela Uussaare sõnul on vaja veel korda ajada liitumine elektrivõrguga.

Uussaar ütles, et üks kaamera saab paika novembri teises pooles, teine detsembris. “Praegu tegeleb elektrimüüja kooskõlastuste ja maaomaniku nõusoleku saamisega. Seetõttu pole veel võimalik teise mõõtekabiini täpset paigaldusaega öelda,” selgitas Uussaar.

Print Friendly, PDF & Email