Torgu vald ostab 36 000 eurot maksva bussi

Ühe päevakorrapunktina oli Torgu vallavolikogu istungil eile arutusel ka uue sõiduauto ostmine.

Volikogu esimehe Mihkel Undresti sõnul oli päevakorrapunktina kirjas küll sõiduauto soetus, ent täpsemalt öeldes ostab vald uue bussi. Tema andmeil läheb uus buss vallale maksma ca 35 000–36 000 eurot ja raha selleks tuleb Torgu valla eelarvest.

“See on tegelikult ammu-ammu otsustatud,” nentis Undrest. “Pidime selle võtma sotsiaaltöötajale liisingusse, aga kuna riik ei lubanud meil rohkem laenu võtta kui 190 000 eurot, mis läheb bensiinijaama sisse, siis see buss liisingusse ei mahtunud ning vald ostab selle ise välja,” kõneles volikogu esimees. “See buss tuleb!” kinnitas ta. Undresti sõnul on uus ostetav buss Ford Transit ja see on kõrgem variant kui senine buss. Selline, kus pensionärid saavad ka püsti seista.

Buss on volikogu esimehe sõnul juba ka tellitud ja valla sotsiaaltöötaja saab selle peagi enda käsutusse. Undresti kinnitusel on läbi mõeldud ka see, mis saab uuest bussist suures Saaremaa vallas. “Buss jääb Sõrve,” kinnitas volikogu esimees.

Print Friendly, PDF & Email