Lääne-Saare kogukonnakogu pidas esimese istungi

SEDEL KASTI: Ilmar Antovi hääletamistoimingut jälgib Liis Lepik.
LÄÄNE-SAARE VALD

Esmaspäeval esimest korda kogunenud 13-liikmeline Lääne-Saare kogukonnakogu valis oma juhiks Lümanda kandi esindaja Kaja Juuliku.

Karala külaseltsi hinge vastaskandidaat oli Hanna Saar Randverest. Tema võitis hiljem kogukonnakogu aseesimehe valimistel Kaarma kandi esindajat Tõnu Munka.

Saaremaa valla ainsa kogukonnakogu 13 esindajat nimetasid Lääne-Saare vallavolikogu kehtestatud korra alusel erinevate kantide esindajad. Kogukonnakogu hakkab koos käima vähemalt kord kolme kuu jooksul ja selle otsustel on vallavalitsuse jaoks soovituslik iseloom.

Kogusse kuuluvad Abrukalt Riho Leppik, Astest Juta Levin (asendusliige Andres Ramst), Eiklast Boris Lehtjärv, Kaarmalt Tõnu Munk (asendusliige Priit Pihel), Kudjapelt Urmas Lehtsalu, Kärlalt Villi Pihl (asendusliige Ülar Tänak), Lümandast Kaja Juulik (asendusliige Janno Tuulik), Nasvalt Piret Kuldsaar (asendusliige Andres Tinno), Paadlast Riina Voog (asendusliige Maive Õispuu), Randverest Hanna Saar (asendusliige Liina Jürisson), Sauverest Katrin Pihlas, Tahula-Vaiverest Annela Näälik (asendusliige Jaan Kiider) ja Taritust Ilmar Antov.

 

 

Print Friendly, PDF & Email