Saaremaa võrkpalliklubile Võrus teine koht (1)

Reedest pühapäevani Võru spordikeskuses mängitud legendaarse treeneri Jaan Gutmanni mälestusturniiril sai Saaremaa võrkpalliklubi Pärnu võrkpalliklubi järel ja Bigbank Tartu ees teise koha.

Nii Saaremaa kui ka Pärnu kogusid turniiril kolm võitu, kuid punktide arvestuses jäädi Pärnule alla 7-9. Turniirivõidu kirja saanud Pärnu meeskonnas tegi kaasa ka Kevin Saar.

“See oli meile viimane turniir enne järgmisel nädalavahetusel algavaid meistrivõistlusi, kuigi mänge oleks võinud ikkagi rohkem olla ja mõni turniir oleks veel ära kulunud,” lausus peatreener Urmas Tali.

Turniiril osalesid aastase pausi järel taas esiliigas palliv Võru võrkpalliklubi ja järgmisel nädalavahetusel startivaks Credit24 meistriliiga hooajaks valmistuvad Bigbank Tartu, Pärnu ja Saaremaa võrkpalliklubi ning lätlaste RTU/Robežsardze.

Avakohtumises võitis Saaremaa võrkpalliklubi Bigbank Tartut 2 : 1 (27 : 25, 25 : 20, 25 : 15). Laupäeval kaotati RTU/Ro­bežsardzele 0 : 3 (25 : 21, 25 : 19, 25 : 22) ja võideti Võru VK-d 3 : 0 (25 : 15, 25 : 11, 25 : 16). Pühapäeval võideti Pärnu VK-d 2 : 1 (25 : 23, 25 : 22, 24 : 26).

“Mängupilt oli paljulubav,” tõdes Urmas Tali, lisades, et mehed said senisest paremini hakkama. “Nägime ära, mis meie murekohad on. Rasked olukorrad, mis servi vastuvõtul tekivad, on vaja paremini lahendada. Kui serv on käes, siis mängime ka head võrkpalli.”

Samas tegi peatreenerile rõõmu meeste hea füüsiline konditsioon. “Oleme heas seisus ja see töö, mis augustis sai tehtud, on olnud hea,” märkis ta. “Kuid tööd on enne esimesi mänge veel palju teha, sest üldine platsimäng vajab veel kokkuharjutamist ja on veel minna. Võistkonnana oleme siiski juba täitsa okei.”

Urmas Tali sõnul olid ka Pärnu ja Tartu juba päris korralikus konditsioonis, kuigi ka nende mäng mõistetavalt veel kõigub. “Ka lätlased on head ja nende meeskond on kindlasti tänavu konkurentsis,” lausus ta.

Kaks võitu ja seitse punkti kogusid nii Bigbank Tartu kui ka Läti meeskond. Eesti klubile andis eelise omavahelise mängu 3 : 0 paremus. Võru võrkpalliklubi kaotas kõik kohtumised 0 : 3.

Print Friendly, PDF & Email