Mart Targem ja Karl Tartes toovad Kuressaare meeskonda kogemusi

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste esiliigas mängivas Kuressaare meeskonnas on sellel hooajal ka uusi mängijaid. Oma panust tulevad andma kogemustega mängijad Mart Targem ja Karl Tartes.

Mõlemad mängijad on üles kasvanud Kuressaares ja mänginud Edgar Haaviku käe all, kus on ka aastate jooksul medaleid võidetud ja seda just noorteklassis. Mart Targema sõnul on temal alati hea meel kodusaart esindada.

“Koos heade sõpradega noorusest on kindlasti hea jälle koos mängida,” tõi Mart Targem, kes eelmisel hooajal mängis veel meistriliigas ja seda TTÜ võrkpalliklubis, välja suurima plussi.

Karl Tartes on aga eelnevad paar aastat üldsegi Eestist ära olnud, aga elu on ta nüüd tagasi Kuressaarde toonud. Tarteses sõnul oli ta kohe nõus meeskonnaga liituma ja oma panust andma. “Ma ei ole küll seda võistkonda mängimas veel näinud, aga nimekirja vaadates tundub olevat korralik võistkond,” rääkis Tartes, kes on enne välismaale minekut esindanud Eesti meeste I liigas nii TLÜ kui ka TTÜ võistkondi.

Mart Targemal on ülevaade teistest meeskondadest olemas ja ta ütles, et kindlasti on soov eelmise hooaja seitsmes koht ületada. Karl Tartesel võrdlusmoment aga puudub ning ta loodab oma sõnul sulanduda meeskonda ja aidata niipalju kui võimalik.

Saaremaa võrkpalli liit

Print Friendly, PDF & Email