Andre Kiil tegi kuldse kübaratriki

Auto ringrajasõitja Andre Kiil võitis BMW Xtreme Cupi nii Eesti ja Soome kui ka Põhjamaade arvestuses.

VÕIDUARHITEKTID: Mehaanik Kert Kaljur vasakul, Andre Kiil keskel, paremal ALM Motorspordi esindaja ja mänedžer Martin Laur.
Erakogu


“Oli peaaegu ideaalne hooaeg,” tunnistas Andre Kiil, lisades, et tuleb vist nii välja, et ta oli läbi hooaja sarja valitseja. “Võib-olla mõni üksik tehniline probleem oleks võinud ära jääda. Aga millega enam rahul olen, on meie väikese meeskonna töö ja hea tehnika, mille eest võib tänada Kert Kaljurit.”

Kokku sõideti Riia, Audru, Ahvenisto ja Alastaro ringrajal kuus etappi. Andre Kiil kogus parimana 360 punkti, talle järgnesid Thomas Padovani 249 ja Juha Huhtala / Marko Rantanen 226 punktiga.

Andre Kiili sõnul on järgmise aasta plaanidest praegu veel vara rääkida, aga loodetavasti saab ta hakata sõitma Eestist väljas. “See tähendab kõrgetaselisemat rahvusvahelist sarja, aga muud ma hetkel ei ütleks enne, kui miski kindel on. Kuid selle nimel hakkame tööd tegema,” märkis ta.

Print Friendly, PDF & Email