JUHTKIRI: Kaunitar Krõõt

Uhiuue põhiauto saabumine teeb siinsetele päästjatele muidugi rõõmu – on ju Krõõdaks ristitu sootuks kõrgemast klassist kui siinsete päästjate senised masinad. Parem maastiku läbimise võime aitab väljakutsete korral kiiremini appi jõuda, tipptasemel seadmed ja päästevarustus on õnnetus­kohal suureks abiks.

Kuigi auto on uus, uhke ja võimas, jääb vaid loota, et seda läheb tarvis väga harva. Harva läheks Krõõda abi vaja siis, kui õnnetusi juhtuks vähe. Veel parem muidugi, kui neid üldse ei juhtuks.

Ütlus “ühe vana on teise uus” peab paika ka päästealal. Nii saavad saarlased oma käsutusse ka pealinna kolleegide kasutatud auto, Kuressaare komando praegune masin antakse aga Orissaare komandole. Ning need autod, mis üle jäävad, võivad endale saada vabatahtlikud. Kui vaid ka Abruka rahvas oma päästeauto kätte saaks! Kui palju päästjate abi tarvis läheb, sõltub paljuski meist endist.

Print Friendly, PDF & Email