Restoranide jalgpalliturniir abistab toidupanka

Pühapäeval, 17. septembril Tallinnas toimuv kokkade ja restoranitöötajate jalgpalliturniir kogub sel korral heategevusliku loterii käigus raha toidupanka toetavale projektile “Lapsed söönuks”.

“Kui varasematel aastatel oleme toetanud väikeste Eesti koolide koolisööklatele seadmepargi soetamist ning eelmisel aastal panime õla alla Kuressaare ametikooli kokandusõpilaste koolitamisele, siis sel aastal otsustasime toetada toidupanga tänuväärset initsiatiivi,” selgitas kokkade jalgpalliturniiri Chefs’ Cup’i korraldaja Peeter Pihel. Pihel, kes on praegu ametis Eesti Euroopa Liidu eesistumise meeskonna juures ja võõrustab õhtusöökidel Euroopa tipp-poliitikuid, korraldab turniiri juba seitsmendat aastat. “See on tänuväärne kohtumispaik, kus kokad ja restotöötajad saavad korraks aja maha võtta ja pühenduda ka millelegi muule kui kokkamisele. Loomulikult ootame platsi äärde ka palju pealtvaatajaid,” lausus ta.

Omavahel võtavad sel aastal mõõtu järgmised restoranid ja kokkade meeskonnad: restoran Maikrahv, Scotland Yard, restoran Senso, Moon & Kolm Sibulat, Event Catering / KÄRBES Kitchen & Bar, EBF & Hiiu Pubi, restoran Ö & Kaks Kokka, Noa, restoran Wicca, restoran MuSu, restoran Cru, Taps, Dominic, Grand Holm Marina, Wöse, Horisont.

Print Friendly, PDF & Email